Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ми светят инициалите на климатика Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не ми светят инициалите на климатика Алфа 147

Здравейте, преди 10 дни си взех Alfa 147 2002г. 1,6, 120кс. и сега установявам че на централната колона където е климатика не светят част от инициалите-синята и червената зона,1,2,3,4, както и мястото на където да духа!!!Възможно ли е това да е от някои изгорял бушон или просто някой лампички са изгорели!Климатика си работи!
    Last edited by atos85; d.m.y г., 21:23.
    Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Крушка е, пратих ти един линк на лични да го погледнеш и като имаш време сваляй конзолата и семняй. на врътка мисля са по две крушки, цената на брой е 20ст.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

колега може ли да ми изпратиш и на мен линка,защото имам сащото проблемче.Благодаря ти предварително

Comment

Те тея работи светят ли въобще.
        Мен никога не са ми светили и си мисля че на 147 не светят,говорим за вътрешните страни на 3те уреда за климатик вентилатор и посока на духане.
        За колите без климатроник.
        При мен светят само лампичките показващи дали е включено или не.
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

http://www.alfa156.net/tech/bulbs/fr...solebulbs.html
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
            Мен никога не са ми светили и си мисля че на 147 не светят,говорим за вътрешните страни на 3те уреда за климатик вентилатор и посока на духане.
            Ето тук една светеща лампичка,на останалите 2 индикатора свети на съющото място и мисля че другите неща не светят по принцип
            Attached Files

Comment

на 147 по сащия ли начин се разкачва цялото табло заради тези лампички?
              Мн сложно ми се вижда цялата работа
              Last edited by търтей; d.m.y г., 21:03.

Comment

До колкото разбрах не е необходимо такава интервенция а само премахване на най-долното блокче! Навярно е хванато с някакви щифтове! Интересно е как се свалят 3-те врътки!Може би с издърпване??? От други мнения във форума разбрах че тези крушки се намирали доста трудно и почти било мисията невъзможна! Мисля другата седмица да ида в сервиз и ще разбера подробности-страх ме е да действам сам!
                Last edited by atos85; d.m.y г., 23:08.

Comment

Първоначално публикувано от atos85 Покажи съобщение
                  ........... От други мнения във форума разбрах че тези крушки се намирали доста трудно и почти било мисията невъзможна!.........
                  Става с бял светодиод и е почти вечно. Зависи какъв ток ще му пуснеш
                  Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                    и при мене не светят, което е супер малоумно щото ебахти през ноща не виждам което ме интересува .. на 156 светят обаче
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                      и при мене не светят, което е супер малоумно щото ебахти през ноща не виждам което ме интересува .. на 156 светят обаче
                      Ами ще се окаже ,че на 147 не светят фабрично,видях още 2 147ци тези дни и на тях не светят,така че колега
                      atos85 по-добре не бързай да отваряш.

Comment

колеги има 3 броя лампички отзад с фасунга дето бройката струва към 13лв нямат аналог само от представителството на алфа се взимат дори някъде искат поръчка а другите дето са на малките копчета за климатик подгрев и за въздух в купето са диоди на самата платка нямат оправяне

Comment

Аз имах същия въпрос преди време ето темата как си реших проблема http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E0%EB%FF%ED%E5

Comment

Много големи благодарности на колегата stefi!!!Ако може да каже и от къде си е купил новите крушки ще е супер!!!
                            Attached Files
                            Last edited by atos85; d.m.y г., 18:08.

Comment

Първоначално публикувано от manol vasilev Покажи съобщение
                              колеги има 3 броя лампички отзад с фасунга дето бройката струва към 13лв нямат аналог само от представителството на алфа се взимат дори някъде искат поръчка а другите дето са на малките копчета за климатик подгрев и за въздух в купето са диоди на самата платка нямат оправяне
                              се едно ше дам 13 лв за такава чупуряга ...
                              много лесно се преправят тези неща
                              въпроса беше да знам че ги има .. щото не ми се
                              разглобява за нищо .. ма явно ще трябва
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                              X