Здравейте, преди 10 дни си взех Alfa 147 2002г. 1,6, 120кс. и сега установявам че на централната колона където е климатика не светят част от инициалите-синята и червената зона,1,2,3,4, както и мястото на където да духа!!!Възможно ли е това да е от някои изгорял бушон или просто някой лампички са изгорели!Климатика си работи!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не ми светят инициалите на климатика Алфа 147
Collapse
X
-
-
Те тея работи светят ли въобще.
Мен никога не са ми светили и си мисля че на 147 не светят,говорим за вътрешните страни на 3те уреда за климатик вентилатор и посока на духане.
За колите без климатроник.
При мен светят само лампичките показващи дали е включено или не.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеТе тея работи светят ли въобще.
Мен никога не са ми светили и си мисля че на 147 не светят,говорим за вътрешните страни на 3те уреда за климатик вентилатор и посока на духане.
При мен светят само лампичките показващи дали е включено или не.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
До колкото разбрах не е необходимо такава интервенция а само премахване на най-долното блокче! Навярно е хванато с някакви щифтове! Интересно е как се свалят 3-те врътки!Може би с издърпване??? От други мнения във форума разбрах че тези крушки се намирали доста трудно и почти било мисията невъзможна! Мисля другата седмица да ида в сервиз и ще разбера подробности-страх ме е да действам сам!Last edited by atos85; d.m.y г., 23:08.Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Comment
-
Първоначално публикувано от atos85 Покажи съобщение........... От други мнения във форума разбрах че тези крушки се намирали доста трудно и почти било мисията невъзможна!.........Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеТе тея работи светят ли въобще.
При мен светят само лампичките показващи дали е включено или не.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеи при мене не светят, което е супер малоумно щото ебахти през ноща не виждам което ме интересува .. на 156 светят обаче
atos85 по-добре не бързай да отваряш.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Аз имах същия въпрос преди време ето темата как си реших проблема http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E0%EB%FF%ED%E5
Comment
-
Last edited by atos85; d.m.y г., 18:08.Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Comment
-
Първоначално публикувано от manol vasilev Покажи съобщениеколеги има 3 броя лампички отзад с фасунга дето бройката струва към 13лв нямат аналог само от представителството на алфа се взимат дори някъде искат поръчка а другите дето са на малките копчета за климатик подгрев и за въздух в купето са диоди на самата платка нямат оправяне
много лесно се преправят тези неща
въпроса беше да знам че ги има .. щото не ми се
разглобява за нищо .. ма явно ще трябваAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
Comment